Romania nu mai are credibilitate

Gigel Stirbu, fost Ministru al Culturii si vicepresedinte PNL, sustine ca imaginea Romaniei a fost lezata, ca tara noastra a fost ‘decredibilizata’ ‘la nivel european si international’ pentru ca am fost descalificati de la concursul Eurovision pe motiv ca TVR nu a platit o datorie veche de vreo noua ani. Cumva Stirbu sustine ca este vina Guvernului Ciolos, desi contributia pentru 2016 a fost platita, iar Guvernul Ciolos a venit la conducere abia la sfarsitul lui 2015. Aveti aici intreaga bazaconie. 

Domnule Stirbu, imaginea Romaniei nu a fost afectata de neparticiparea la Eurovision. Iata, insa, alte motive pentru care tara noastra s-a facut de circ in Europa:

1. Romania Ponta inquiry: MPs block PM’s prosecution & Romania PM Victor Ponta charged with corruption & Romanian PM Ponta faces trial in corruption case

2. A commissioner’s work habits prompt staff upheaval: Corina Creţu’s long weekends and treatment of underlings said to be behind high turnover.

3. Romanian tax chiefs under investigation in EU fund fraud case

4. Romania corruption: Bucharest mayor arrested. The mayor of Romania’s capital, Sorin Oprescu, has been arrested at home in an investigation into allegations of taking bribes.

5. Measuring Child Poverty in Europe

Screen Shot 2016-04-22 at 14.19.47

6. Child poverty in Romania has worsened since EU accession

7. Romania’s disappearing girls: Poverty, desperation drive girls from their hometowns & into the arms of sex traffickers

Acestea sunt doar CATEVA dintre motivele pentru care Romania nu are credibilitate in Europa. Concursul Eurovision este IRELEVANT! Avem primari care au fost condamnati pentru coruptie, au fost inchisi, sunt investigati si inca li se permite sa candideze pentru posturi publice. Mai mult, acum cateva ore, Liviu Dragnea, presedintele celui mai mare partid politic din Romania, a fost condamnat la inchisioare cu suspendare pentru trafic de influenta. Iar executivul partidului L-A REINVESTIT in pozitie. Si dumneata zici ca neparticiparea la Eurovision aduce prejudiciu imaginii Romaniei in Europa si in lume?

Comments

comments

Leave a Reply